Αποκαλυπτήρια και για την Ford Mustang Convertible facelift

Μόλις δύο ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια της 2018 Mustang, η Ford αποφάσισε να μας παρουσιάσει και την ανανεωμένη Convertible. Το μοντέλο είναι πρακτικά πανομοιότυπο με την Coupe. Οι μοναδικές διαφορές εντοπίζονται στο πίσω μέρος που είναι πιο επίπεδο ώστε να δημιουργηθεί χώρος για την αποθήκευση της οροφής όταν αυτή είναι κάτω  και ίσως, στο άνοιγμα του χώρου αποσκευών που μοιάζει να είναι μικρότερο.

Όπως και στην Coupe, η Ford εμπλουτίζει την γκάμα διαθέσιμων χρωμάτων της Convertible με τρία χρώματα: Kona Blue, Orange Fury και Royal Crimson ενώ υπάρχουν 12 διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος. Επίσης, η Convertible αποκτά όλες τις μηχανικές βελτιώσεις της Coupe. Η Ford εξακολουθεί να μην παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ιπποδύναμη, την ροπή, την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, αλλά λέει ότι ο πεντάλιτρος V8 είναι ισχυρότερος και καταναλώνει λιγότερο καύσιμο ενώ ο 2.3 λίτρων Ecoboost έρχεται με αυξημένη ροπή.

Η 2018 Ford Mustang Convertible διαθέτει όλα τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης της Coupe καθώς και την MagneRide ανάρτηση. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και η τιμή θα ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα από το λανσάρισμα.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.