Στην κατηγορία των SUV υπερπολυτελείας και η Mercedes-Maybach

Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει στο γεγονός ότι τα SUV ανεξαρτήτως μεγέθους, συνεχίζουν να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτου στον κόσμο. Το αγοραστικό κοινό θέλει SUV και σε αυτό το κοινό, συμπεριλαμβάνονται και οι εύποροι. Γι’ αυτό εταιρίες όπως η Bentley (που ήδη έχει λανσάρει την Bentayga) και η Rolls-Royce (που έχει ανακοινώσει ότι εξελίσσει την δική της πρόταση) έχουν ήδη ξεκινήσει την υποκατηγορία των SUV υπερπολυτελείας. Μία υποκατηγορία που θέλει να εκμεταλλευτεί και η Mercedes-Maybach με την δική της πρόταση.

Η είδηση προήλθε από την έκθεση του Detroit και από τα χείλη του  επικεφαλής της Mercedes-Benz, Dr Dieter Zetsche ο οποίος σχεδόν επιβεβαίωσε την πρόθεση της εταιρίας για το λανσάρισμα ενός Maybach SUV. Μάλιστα λίγο αργότερα, ήρθε και η επιπλέον πληροφορία ότι το uber-SUV θα βασίζεται σε μία επιμηκυμένη έκδοση της 7-θέσιας Mercedes GLS χωρίς όμως να διασαφηνίζεται το αν μιλάμε για την τρέχουσα γενιά της GLS ή την επόμενη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, περιμένουμε το SUV της Maybach να φτάσει στην αγορά με τιμή που θα ξεκινά από τα €200.000-250.000 και θα φτάνει… εκεί που μπορεί να αντέξει η τσέπη του εκάστοτε πελάτη.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.