Ακόμα και το kit παραγγελίας του Ford GT είναι cool!

Είναι περίεργο που ακόμη μιλάμε για το Ford GT λες και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί το κορυφαίο Ford να έχει παρουσιαστεί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, αλλά η παραγωγή του ξεκίνησε στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2016! Συγκριτικά με το ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε για το συγκεκριμένο μοντέλο, λίγοι τυχεροί είναι αυτοί που έλαβαν το ανθρακονημάτινο κουτάκι που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία – 250 αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται κάθε χρόνο μέχρι το 2020 και οι επιλαχόντες άνοιξαν το κουτάκι για να παραγγείλουν το δικό τους.

Όπως είπα, το κουτί είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα ενώ το μάνταλο είναι πανομοιότυπο με αυτό του αγωνιστικού GT. Μέσα στο κουτί, παρουσιάζονται με πάρα πολύ όμορφο τρόπο 8 χρωματικές επιλογές για το εξωτερικό, μία σειρά ριγών, μίνι τροχοί για τις ζάντες και το χρώμα των δαγκάνων των φρένων και φυσικά, μία γκάμα δειγμάτων υλικών εξαίρετης ποιότητας για το εσωτερικό. Έτσι είναι, όταν έχεις προκαταβάλει περί τα $225.000 από τα περίπου $400.000 της αρχικής τιμής του Ford GT, περιμένεις ειδική μεταχείριση και ο τρόπος παραγγελίας που επέλεξε να υλοποιήσει η Αμερικανική εταιρία για το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι αν μη τι άλλου πρωτότυπος. Στη συνέχεια, μπορείς να δεις το άνοιγμα του κουτιού που παρέλαβε ο Alan Hartman – ένας από τους ανθρώπους πίσω από το Forza Motorsport.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.