Volvo. Γνωρίζει και στηρίζει την καλαισθησία

Έκφραση υψηλής αισθητικής σε πολλά επίπεδα

Αλήθεια υπάρχει κάποιος ο οποίος δεν θεωρεί πως μία από τις ύψιστές μορφές καλαισθησίας είναι η γαστρονομία. Επί προσωπικού θεωρούμε πως μία από τις ομορφέτερες, αλλά και απολαυστικότερες, μορφές τέχνης είναι η μαγειρική. Και όπως φαίνεται έτσι αντιμετωπίζει και η Volvo το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι λοιπόν σε μία λαμπρή τελετή και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρώτων FNL Best Restaurant Awards by Volvo. Πρόκειται για μία νέα σειρά βραβείων υψηλής γαστρονομίας, σε ετήσια βάση, που στόχο έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα. Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo διοργανώνονται από το FNL Guide ένα διαδικτυακό ιστότοπο υψηλής αισθητικής και κύρους που ασχολείται συστηματικά και σε βάθος με τη γαστρονομία και το «ευ ζην», τα τελευταία έξι χρόνια. Η τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, έγινε στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Τα FnL Best Restaurant Awards by Volvo, στην πρώτη τους διοργάνωση κατάφεραν να δώσουν ξεκάθαρα το στίγμα της νέας εποχής στην αξιολόγηση της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Τα βραβεία πέτυχαν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και αξιολόγηση των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας και τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και σύγχρονου οδηγού εστιατορίων, που αφουγκράζεται και απαντά στα ερωτήματα του κοινού. Τη βραδιά της απονομής παρουσιάστηκε και ο έντυπος οδηγός “FNL The Guide – Restaurants 2017 by Volvo”, με όλα τα βραβευμένα εστιατόρια. Ο οδηγός, ο οποίος σε ένα πολυτελή τόμο περιλαμβάνει και παρουσιάζει αναλυτικά την αφρόκρεμα των εστιατορίων σε έξι μεγάλες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, θα δίδεται ως δώρο στους αγοραστές κάθε νέου μοντέλου Volvo ενώ θα διατίθεται προς πώληση τόσο online όσο και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Μεγάλοι νικητές των πρώτων FNL Best Restaurant Awards by Volvo αναδείχθηκαν τα εστιατόρια Σπονδή και Etrusco, στις κατηγορίες διεθνής υψηλή γαστρονομία και ελληνική υψηλή γαστρονομία αντίστοιχα, με τα δύο εστιατόρια να κατακτούν από τρία αστέρια, την υψηλότερη διάκριση που απονεμήθηκε για το 2016. Το βραβείο στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Σπονδή κ. Απόστολο Τραστέλη απένειμε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Volvo Car Hellas κ. Γιάννης Πετούλης, ενώ στον Έκτορα Μποτρίνι, σεφ και ιδιοκτήτη του Etrusco, το βραβείο απένειμε ο κ. Πάνος Δεληγιάννης, δημιουργός και διευθυντής του FNL Guide. Το βραβείο των FNL Best Restaurant Awards by Volvo είναι δημιουργία του Semiotik Design Agency.

 

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.