100.000.000 οχήματα από την Honda!

Όλα ξεκίνησαν το 1963 για το αυτοκινητιστικό κομμάτι της Honda. Με το T360 minitruck και το S500 sports car η Ιαπωνική εταιρία μπήκε στον χώρο του αυτοκινήτου. Έναν χρόνο μετά, η Honda ενσωμάτωσε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής και την τεχνογνωσία που διέθετε και κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο αποκλειστικά για την παραγωγή αυτοκινήτων στην Sayama City της επαρχίας Saitama στην Ιαπωνία. Το νέο εργοστάσιο, ανέλαβε την παραγωγή και ενός ακόμα μοντέλου: του θρυλικού πλέον S600.

Το λιλιπούτειο T360 mini-truck

Κάτι παραπάνω από 50 χρόνια μετά, η Honda γιορτάζει ένα πάρα πολύ σημαντικό ορόσημο: την κατασκευή 100 εκατομμυρίων οχημάτων. Φυσικά, από το 1963 μέχρι σήμερα, η Honda έχει κάνει πάρα πολλά βήματα προς τα εμπρός. Η παραγωγή έχει αυξηθεί δραστικά και η εταιρία διαθέτει πλέον 34 εργοστάσια σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Το πάθος του ιδρυτή της εταιρίας μας που ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους στην καθημερινότητα τους και να κυνηγήσει την χαρά της οδήγησης έχει κληρονομηθεί από τους συνεργάτες της Honda ως η αφετηρία της παραγωγής αυτοκινήτων. Με στόχο τους επόμενους 100 εκατομμύρια πελάτες, η Honda θα συνεχίσει να παρέχει ολοένα και πιο ελκυστικά προϊόντα.”

Δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της Honda Motor, Takahiro Hachigo.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.