Ο επικεφαλής εσωτερικών της Volvo “μετακομίζει” στην Tesla

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ασκήσει κριτική στην Tesla για την καμπίνα των αυτοκινήτων της με τους περισσότερους να εστιάζουν στην συνολική ποιότητα, το φινίρισμα και την συναρμογή των υλικών που χρησιμοποιούνται. Σε μία προσπάθεια λοιπόν να απευθυνθεί σε αυτή την κριτική, η Tesla κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα και πήρε τον Anders Bell. Τον άνθρωπο που όπως θα έχεις διαβάσει ήδη στον τίτλο, ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τα εσωτερικά των μοντέλων της Volvo και ειδικότερα, της ολοκαίνουριας σειράς 90.

Η αποχώρηση του Anders Bell θα είναι χωρίς άλλο, πλήγμα για την Σουηδική εταιρία. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν έχει γνωρίσει άλλη επαγγελματική στέγη, αφού άμα την αποφοίτηση του από το Halmstad College το 1998, πήγε στην Volvo και έμεινε εκεί μέχρι και σήμερα.  Η τελευταία και υψηλότερη θέση που είχε δε, ήταν επικεφαλής του engineering εσωτερικού και senior director of engineering ενώ ήταν υπεύθυνος για λειτουργικά στοιχεία όπως η κεντρική κονσόλα και ο πίνακας οργάνων, όλα τα επιφανειακά υλικά, αερόσακους, ζώνες ασφαλείας, καθίσματα εμπρός και πίσω, πόρτες, φωτισμός κ.ά. Μάλιστα, το τελευταίο του project στην Volvo ήταν: “εξέλιξη, σχεδιασμός και λανσάρισμα εσωτερικών της Volvo για μοντέλα του 2017-2018 και εσωτερικά πρωτοτύπων για το 2019 και έπειτα”. Με λίγα λόγια, μπορεί η Σουηδική εταιρία να “έχασε” τον πρωτεργάτη των εσωτερικών της, αλλά αυτός άφησε παρακαταθήκη τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.