Νέος επικεφαλής εξέλιξης στην Bugatti, ο Stefan Ellrot

Ανακατατάξεις έχουμε στη σύνθεση στελεχών της Bugatti, αφού όπως ανακοίνωσε η Γαλλική εταιρία, την θέση του επικεφαλής εξέλιξης θα αναλάβει ο Stefan Ellrot με την απόφαση να τίθεται σε ισχύ ήδη από το τέλος του 2016. Ο Ellrot ήταν επικεφαλής στο τμήμα γεωμετρίας και λειτουργίας στην VW ενώ προηγουμένως διετέλεσε ως επικεφαλής του management πρωτοτύπων στο τμήμα τεχνικής εξέλιξης της Volkswagen. Πριν και από αυτό, ήταν επικεφαλής στο Volkswagen Individual, ένα τμήμα που έχει να κάνει με ειδικές παραγγελίες πελατών.

Ο Ellrot θα αντικαταστήσει τον Willi Netuschil που ήταν επικεφαλής εξέλιξης της Bugatti από το 2012 και στο τέλος του έτους αποχωρεί. Πριν φύγει όμως, μας έδωσε όμως την Chiron, οπότε άφησε το στίγμα του στην εταιρία, αλλά και την βιομηχανία αυτοκινήτου γενικότερα. Το επόμενο project της Bugatti, όποιο κι αν είναι αυτό, θα φέρει την σφραγίδα του Ellrot.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.