Η Chrysler παρέδωσε 100 υβριδικά Pacifica στην Waymo

Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκινά και επίσημα αφού η Fiat Chrysler Automobiles, παρέδωσε στην Waymo (όπως ονομάζεται πλέον το project αυτόνομου αυτοκινήτου της Google) 100 μοναδικά Chrysler Pacifica Hybrid.

Όπως θα περίμενε κανείς δεδομένης της φύσης της συνεργασίας, τα 100 αυτά Chrysler Pacifica Hybrid θα εξοπλιστούν με μία σωρεία αισθητήρων, τηλεματική, έναν ειδικό υπολογιστή και φυσικά, την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της Waymo ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι δοκιμές στις αρχές του 2017. Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας των μηχανικών της FCA και της Waymo, προέκυψαν κάποιες μετατροπές που θα πρέπει να γίνουν στο ηλεκτρικό σύστημα των 100 αυτών Pacifica Hybrid, στο κινητήριο σύνολο, το πλαίσιο καθώς και σε “δομικά συστήματα”.

“Καθώς η μετακίνηση των καταναλωτών πρέπει να εξελιχθεί, στρατηγικές συνεργασίες όπως αυτή είναι ζωτικές για την προώθηση της κουλτούρας καινοτομίας, ασφάλειας και τεχνολογίας.

Η συνεργασία μας με την Waymo, επιτρέπει στην FCA να εκμεταλλευτεί άμεσα τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η βιομηχανία αυτοκινήτου ενώ πλησιάζουμε γρήγορα ένα μέλλον όπου τα πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας.”

Δήλωσε ο Sergio Marchionne, CEO της Fiat Chrysler Automobiles.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.