Νέο Suzuki Swift. Δεν αργεί.

Η τρέχουσα γενιά του Suzuki Swift, μετρά ήδη τα χρονάκια της στην αγορά και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λένε ότι σύντομα θα αντικατασταθεί. Κατά πάσα πιθανότητα, το νέο Swift θα παρουσιαστεί πριν αλλάξει ο χρόνος, ένα ενδεχόμενο που μοιάζει πάρα πολύ πιθανό, δεδομένου ότι υπήρξαν “διαρροές” που μας δείχνουν ήδη την εμφάνιση του επερχόμενου μοντέλου.

 

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το νέο Swift θα διαθέτει το γνώριμο του σχήμα αλλά εμπλουτισμένο και ανανεωμένο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα νέα φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός, όσο και πίσω αλλά και οι νέοι προφυλακτήρες με τον μπροστά να έχει σε “πρώτο πλάνο” την εξαγωνική γρίλια. Άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν, είναι οι μαύρες κολώνες που δίνουν την αίσθηση “πλευστής” οροφής και η όμορφη γραμμή στο πλάι που “δένει” το εμπρός φτερό με το πίσω. Όσον αφορά στο εσωτερικό δε, η εικόνα που έχουμε δείχνει καθαρές γραμμές και όπως ορίζει η εποχή, μία μεγάλη οθόνη στο κέντρο της κονσόλας.

Τέλος, οι κινητήρες. Δυστυχώς, η διαρροή δεν κάνει ευκολότερο το έργο της αποκρυπτογράφησης. Αυτό που φαίνεται, είναι ότι το νέο Suzuki Swift θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία σε 6 εκδόσεις: XG, XL, Hybrid ML, RS, RSt και Hybrid RS.

Από εκεί και πέρα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 3 διαφορετικούς κινητήρες. Το τρικύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο σύνολο του 1 λίτρου που τοποθετείται και στο Baleno, το “mild hybrid” υβριδικό σύνολο που επίσης βρίσκουμε στο Baleno και τον υπερτροφοδοτούμενο, τετρακύλινδρο Boosterjet 1400άρη που κινεί το Vitara S – πιθανώς για το “καυτό” Suzuki Swift. Λογικά, περισσότερες πληροφορίες δεν θα αργήσουν να έρθουν αφού η παρουσίαση του μοντέλου είναι υπόθεση ημερών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.