10.000 αυτοκίνητα από την McLaren

Ένα αυτοκίνητο-ορόσημο κύλισε τις ρόδες του από την γραμμή παραγωγής του Production Centre της McLaren. Μία 570S σε Ceramic Grey χρώμα. Όμως η συγκεκριμένη δεν θα πάει σε πελάτη. Δεν θα έχει την ευκαιρία να “απλώσει” τον twin-turbo V8 των 570 ίππων, να πιάσει τα 100 km/h από στάση σε 3.2 δευτερόλεπτα ούτε την τελική των 328 km/h. Αυτή θα πάει απευθείας στην Heritage Collection της Αγγλικής εταιρίας, αφού είναι το υπ’ αριθμόν 10.000 αυτοκίνητο που κατασκευάζεται!

Ο αριθμός-ορόσημο για την McLaren έρχεται μόλις 2 χρόνια έπειτα από την επίτευξη ενός άλλου αριθμού: των 5.000 αυτοκινήτων. Και αυτό δείχνει τον ρυθμό προόδου της McLaren

“Σημαντικό μέρος αυτής της εξέλιξης οφείλεται στο λανσάρισμα της οικογένειας αυτοκινήτων Sports Series και κατά συνέπεια, είναι ταιριαστό ότι το 10.000-στό αυτοκίνητο είναι μία McLaren 570S.”

Η 10.000-στή McLaren με τον CEO της φίρμας, Mike Flewitt
Η 10.000-στή McLaren με τον CEO της φίρμας, Mike Flewitt

Δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Mike Flewitt. Η McLaren έχει αυξήσει την παραγωγή της με την προσθήκη δεύτερης βάρδιας στο Production Centre, για το 2016 προβλέπει ότι οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν τα 3.000 αυτοκίνητα (σχεδόν διπλάσιες σε σύγκριση με το 2015) ενώ τα τελευταία 3 χρόνια, παρουσιάζει σταθερά κέρδη. Τα πράγματα βαίνουν καλώς για τους Άγγλους!

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.