Volvo EM90 – ένα, κινούμενο, σκανδιναβικό σαλόνι

Volvo EM90 – ένα, κινούμενο, σκανδιναβικό σαλόνι

Φανταστήκατε ποτέ να ταξιδεύετε μέσα σε ένα ευρύχωρο, σκανδιναβικό σαλόνι; Τώρα μπορείτε, στο εσωτερικό του EM90, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού premium MPV στην ιστορία της Volvo. Με τα αποκαλυπτήριά του να έχουν οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου, το EM90 είναι σχεδιασμένο για να εξοικονομεί χρόνο και να μειώνει το stress. Για χαρά και για ηρεμία. Για ποιότητα ζωής. Το EM90 δεν σχεδιάστηκε απλώς για να προσφέρει χώρο για περισσότερα πράγματα, αλλά χώρο για ζωή. Το μεγάλο πλάτος της καμπίνας και ο χώρος για τα πόδια μέσα σε ένα premium εσωτερικό είναι μόνον η αρχή. Μία ευρεία σειρά premium υλικών, τα πολυτελή lounge καθίσματα με μαξιλάρια μηδενικής βαρύτητας -όπως αποκαλούνται-, μια μεγάλη πανοραμική οροφή για να απολαμβάνετε τον ουρανό από πάνω σας και όμορφες σκανδιναβικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όλα συνενώνονται και δημιουργούν ένα χώρο που  επιτρέπει να απολαμβάνετε την ζωή ενώ είστε σε κίνηση.

Το EM90 διαθέτει το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό που προσέφερε ποτέ η Volvo. Είναι κατάλληλο τόσο για οικογενειακή όσο και για εταιρική χρήση, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο ως έναν προσωπικό χώρο για αποφόρτιση και χαλάρωση, μόνοι σας ή μαζί με τους αγαπημένους σας, ή για να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον που γεννά έμπνευση. Το αυτοκίνητο είναι ένα premium 6-θέσιο που παρέχει σε όλους τη δική τους περιοχή και τον δικό τους προσωπικό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει εξατομικευμένη ψυχαγωγία και επιλογές για την προσαρμογή της άνεσης, ελεγχόμενες μέσω του υποβραχιόνιου, καθώς και μία κομψή οθόνη αφής πάνω σε επιφάνεια από φυσικό ξύλο, πιστοποιημένο κατά FSC. Στη δεύτερη σειρά, ειδικά lounge καθίσματα προσφέρουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να επιθυμήσουν: λειτουργία μασάζ, ανεξάρτητες επιλογές για τον εξαερισμό και τη θέρμανση, καθώς και ενσωματωμένα τραπεζάκια και ποτηροθήκες.

Τα lounge καθίσματα της δεύτερης σειράς διαθέτουν επίσης μαξιλάρια μηδενικής βαρύτητας με δομή επτά επιπέδων και πάχος που υπερβαίνει τα 120 χιλιοστά, με στρώσεις υψηλής πυκνότητας που λειτουργούν σαν αποσβεστήρες, για άνεση αλλά και σωστή υποστήριξη. Όσο για την τρίτη σειρά, είναι εύκολα προσβάσιμη χάρη στις συρόμενες πίσω πόρτες και στη δυνατότητα των καθισμάτων της μεσαίας σειράς να σύρονται εμπρός-πίσω σε μεγάλο μήκος. Η πανοραμική ηλιοροφή καλύπτει ολόκληρη την καμπίνα και συνοδεύεται από μία κουρτίνα και πολλαπλές ρυθμίσεις για τον περιβάλλοντα φωτισμό, οι οποίες προσδίδουν γνήσια σκανδιναβική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Από μία ρύθμιση που αναπαράγει το διάσημο Βόρειο Σέλας μέχρι θέματα που απηχούν τα σουηδικά δάση και την καλοκαιρινή αυγή, μπορείτε να βρείτε γαλήνη επιλέγοντας τη σκανδιναβική εμπειρία της αρεσκείας σας.

Οι σκανδιναβικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες είναι διάσπαρτες σε όλη την καμπίνα, από το εκλεπτυσμένο κρύσταλλο Orrefors που χρησιμοποιείται στον επιλογέα σχέσεων, έως τον διάκοσμο Birch από ξύλο σημύδας με τον οπίσθιο φωτισμό στο ταμπλό, τις πόρτες και το πίσω μέρος της εμπρός σειράς καθισμάτων. Όλα αυτά αναδεικνύουν το πώς οι σχεδιαστές μας συνδυάζουν απρόσκοπτα τα όμορφα υλικά με την τεχνολογία σε ολόκληρο το EM90. Οι επενδύσεις και τα μοτίβα του διακόσμου είναι εμπνευσμένα τόσο από τη σκανδιναβική φύση όσο και από την ασιατική τέχνη, δημιουργώντας μία συμβίωση που συνενώνει το σύγχρονο, εκλεπτυσμένο design με την ομορφιά του φυσικού κόσμου γύρω μας. Για παράδειγμα, τα μοτίβα της επένδυσης των καθισμάτων αντλούν έμπνευση από οροσειρές στην ομίχλη, ενώ τα ξύλινα τμήματα με τον οπίσθιο φωτισμό αντανακλούν την ομορφιά των ακτίνων φωτός που διαπερνούν ένα δάσος από μπαμπού.

 

Prev Post Ηλεκτρικό σημείο εισόδου αναζητά η Opel
Next Post Kia Hellas – Με έντονη παρουσία στο 3o Olympic Yacht Show 2023
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook