Την άλλη εβδομάδα η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE

Την άλλη εβδομάδα η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE

Η Mercedes-Benz GLE (γνωστή στο παρελθόν ως ML-Class) είναι ένα μοντέλο-πυλώνας στην οικογένεια των SUVs της γερμανικής εταιρίας έχοντας αποδείξει πολλάκις την αξία της στον στίβο των πωλήσεων. Με την τελευταία γενιά να έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Παρισιού το 2018, η ανανέωση της είναι πλέον επιβεβλημένη και αυτό ακριβώς θα κάνει η Mercedes την επόμενη εβδομάδα καθώς το facelift της W167 όπως είναι γνωστή εσωτερικά, θα αποκαλυφθεί στις 31 Ιανουαρίου.

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα μία σκοτεινή φωτογραφία του πίσω μέρους της Coupe και του εμπρός της “κανονικής”. Η εν λόγω εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά όμως δεν περιμένουμε κάποια συγκλονιστική έκπληξη από το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας. Τα ανασχεδιασμένα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα ήδη φαίνονται και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα παραδοσιακό facelift όπως και να έχει. Το ίδιο ισχύει και για τους νέους προφυλακτήρες, με τον μπροστά πιο συγκεκριμένα να συνοδεύεται και από ελαφρώς ανασχεδιασμένη γρίλια ενώ τυπικά, το facelift ολοκληρώνεται με νέα σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια φωτογραφία από το εσωτερικό αλλά είναι λίγο ή πολύ βέβαιο ότι οι GLE (standard και coupe) θα επωφελούνται από την τελευταία εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και νέα διακοσμητικά ή/και νέα στοιχεία εξοπλισμού ειδικά στον τομέα των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης.

Όσον αφορά στα μηχανικά, η λογική λέει πως τα ίδια κινητήρια σύνολα θα συνεχίσουν να προσφέρονται, εξηλεκτρισμένα και μη, με κορυφαίο βεβαίως αυτό της Mercedes-AMG GLE 63. Αν υπάρχει κάποια ουσιαστική μεταβολή, αυτή θα έχει να κάνει με την μπαταρία των plug-in υβριδικών εκδόσεων που ενδεχομένως να έχουμε κάποια αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Prev Post H SYM εξελίσσει κινητήρες με κυψέλες υδρογόνου!
Next Post Jeep – Δραστηριότητες στο φυσικό της περιβάλλον
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook