Renault Trafic Van – στα χέρια σας σε 48 ώρες

Renault Trafic Van – στα χέρια σας σε 48 ώρες

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών εδώ και πάνω από 40 χρόνια, το Renault Trafic Van διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν το ιδανικό επαγγελματικό όχημα: έχει μεγάλη μεταφορική ικανότητα, ευκολία διαμόρφωσης και ευρεία γκάμα εκδόσεων (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, με χαμηλή ή υπερυψωμένη οροφή). Παράλληλα, διατίθεται με καινούργια συστήματα ασφαλείας, μοντέρνο σύστημα πολυμέσων και πλήρη γκάμα κινητήρων. Στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, το Renault Trafic Van έχει πολύ μοντέρνο χαρακτήρα από κάθε άποψη. Η μπροστινή εμφάνιση και τα full LED φωτιστικά σώματα συμβάλλουν στην εντυπωσιακή του εμφάνιση. Στο εσωτερικό, η κορυφαία αισθητική και το προσεγμένο φινίρισμα συνδυάζονται με ένα επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου. Το Trafic Van αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, προσφέροντας έναν κορυφαίο, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης, ενώ προσφέρεται:

  • Σε 2 μήκη μεταξονίου (L1 & L2) με μήκος χώρου φόρτωσης από 2,5m , που σε συνδυασμό με την standard ανοιγόμενη θυρίδα διαχωριστικού, μπορεί να υποστηρίξει φορτία μήκους έως 4,15m
  • Σε 2 ύψη αμαξώματος προσφέροντας διαστάσεις χώρου φόρτωσης έως 8,9 m3 και ύψους μέχρι 1,9m

Παράλληλα, εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον χώρου φόρτωσης, χωρίς τζάμια , για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ παραμένει ιδανικό για πάσης φύσεως διασκευές. Στο Trafic Van η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι «EasyLife», του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων. Το Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το «κινητό γραφείο». Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα. Χάρη στο Renault Trafic Van και την ευρηματικότητα του σχεδιασμού του, το «κινητό γραφείο» είναι ένα στοιχείο που έχει γίνει απαραίτητο σε όλους τους επαγγελματίες.

Πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full, ο τετρακύλινδρος diesel κινητήρας 2.0L Blue dCi του Trafic Van είναι ισχυρός, εξασφαλίζοντας δυναμική απόκριση, αξιοπιστία και οικονομία.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα είναι οι εξής:

–              110 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

–              130 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

–              150 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία όπως: σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring, κάμερα οπισθοπορίας, Mobile Office, Cruise Control, φώτα full LED, αισθητήρες φωτός-βροχής, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, κλπ . Παράλληλα, διατίθεται και ο καθρέφτης  Wide View Mirror, μια καινοτομία της Renault που βρίσκεται σε όλα τα επαγγελματικά της για να διευκολύνει και να προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη «νεκρή» γωνία. Το Renault Trafic Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Πηγαίνετε σήμερα στο δίκτυο Renault να γνωρίσετε από κοντά το Renault Trafic Van, να κανονίσετε ένα test drive και να το κάνετε δικό σας, μέσα σε 48 ώρες (για Αθήνα – Θεσσαλονίκη και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων), με την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Prev Post Νέο Skoda Superb – Με στιλ αλλά και ουσία!
Next Post Η Nissan θέλει solid-state μπαταρίες για το επόμενο GT-R!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook