Nissan – Ξεκινάει συνεργασία με την Acciona στον τομέα της μικροκινητικότητας

Nissan –  Ξεκινάει συνεργασία με την Acciona στον τομέα της μικροκινητικότητας

Η Nissan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Silence της ACCIONA – μια κορυφαία ευρωπαϊκή μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας τα οποία είναι σχεδιασμένα για καθαρότερη, πιο έξυπνη και πιο ευέλικτη ζωή στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, μέσω του εκτεταμένου δικτύου λιανικής της σε όλη την Ευρώπη. Το ταξίδι ξεκινά με πωλήσεις στην Γαλλία και την Ιταλία οι οποίες προγραμματίζονται από τον Ιούνιο του 2024, ακολουθούμενες από τη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 2024.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Nissan θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από μοναδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα προϊόντα Silence – ξεκινώντας με το  S04 Nanocar.  Σχεδιασμένο για ευελιξία σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα πόλης, αυτό το συμπαγές, ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα (EV) διατίθεται σε δύο παραλλαγές, τις L6e και L7e, προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις αστικές ανάγκες οδήγησης όλων των ειδών. Κάθε έκδοση διαθέτει μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία, από 149 km (L7e) έως 175 km (L6e), με τελικές ταχύτητες που φτάνουν τα 45 km/h (L6e) και τα 85 km/h (L7e) – ιδανική λύση για καθημερινές μετακινήσεις ή για εξερεύνηση της πόλης. Το  S04 Nanocar τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 5,6 kWh, προσφέρει γρήγορες, απλές και βολικές επιλογές φόρτισης, όπως άμεση φόρτιση, εναλλαγή μπαταριών σε ειδικούς σταθμούς (διατίθεται με συνδρομή) και φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω αφαιρούμενης μπαταρίας.

Αυτή η συνεργασία έρχεται σε σύμφωνο πνεύμα με το «The Arc» – το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της Nissan, το οποίο επικεντρώνεται στην αύξηση της αξίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Μεταξύ άλλων προτεραιοτήτων, στο επίκεντρο του The Arc βρίσκεται η στρατηγική χρήση συνεργασιών με οργανισμούς που έχουν το ίδιο πνεύμα, για την προώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και μετασχηματισμού. Έξυπνες, μακροπρόθεσμες συνεργασίες με καινοτόμες εταιρείες όπως η Silence επιδεικνύουν τέλεια αυτή τη στρατηγική, ταιριάζοντας απόλυτα με τους στόχους της Nissan να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες, να επιταχύνει τη μετάβαση στα EV και να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της Nissan σήμερα και αύριο. Επιπλέον, αυτή η συνεργασία ενισχύει την δέσμευση της Nissan για ένα βιώσιμο μέλλον και την φιλοδοξία της να συμβάλει στη δημιουργία ενός καθαρότερου, ασφαλέστερου και χωρίς αποκλεισμούς κόσμου. Παρέχοντας στους πελάτες σε όλη την Ευρώπη πρόσβαση σε νέες λύσεις κινητικότητας, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς, η Nissan μειώνει τα εμπόδια εισόδου για όσους θέλουν να «εξηλεκτριστούν» – διασφαλίζοντας ότι η μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα είναι χωρίς αποκλεισμούς και προσβάσιμη για όλους.

Διαθεσιμότητα και διανομή

Σε στενή συνεργασία με επιλεγμένους αντιπροσώπους Nissan στην Γαλλία και την Ιταλία, οι πελάτες θα μπορούν σύντομα να δουν τόσο τα μοντέλα L6e όσο και L7e του S04 Nanocar, καθώς και την e-μοτοσυκλέτα, διαθέσιμα προς πώληση στις αντιπροσωπείες τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Η σειρά προϊόντων Silence θα είναι επίσης διαθέσιμη σε επιλεγμένους αντιπροσώπους Nissan στην Γερμανία από τον Σεπτέμβριο του 2024. Η Nissan και οι αντιπρόσωποί της θα προσφέρουν μια σειρά από επιλογές χρηματοδότησης και ασφάλισης που θα είναι διαθέσιμες σταδιακά και οι οποίες θα διασφαλιστούν και θα προμηθεύονται μέσω κατάλληλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο. Οι τιμές των προϊόντων Silence θα ποικίλλουν ανά περιοχή, αλλά πρόκειται να προσφέρουν μια καθαρή και οικονομικά αποδοτική ηλεκτρική επιλογή για πολλούς οδηγούς που αναζητούν πιο ευέλικτες επιλογές για τις αστικές μετακινήσεις τους. Ενώ η αρχική διανομή περιορίζεται στο προηγμένο S04 Nanocar και σε επιλεγμένες e-μοτοσυκλέτες, σχέδια για την παροχή μεγαλύτερης γκάμας επιλογών μικροκινητικότητας στους πελάτες βρίσκονται σε εξέλιξη – καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών, είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών.

 

Prev Post Voge SR3 – Νέα είσοδος
Next Post BMW – Καταργεί το “i” από τα βενζινοκίνητα μοντέλα της
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook