Nissan Hyper Punk concept – Για προχωρημένους «δημιουργούς»

Nissan Hyper Punk concept – Για προχωρημένους «δημιουργούς»

Η Nissan αποκάλυψε το τέταρτο αυτοκίνητο από τη σειρά πρωτότυπων οχημάτων της, το Nissan Hyper Punk, το οποίο πρόκειται να έχει φυσική παρουσία στο Japan Mobility Show στις 25 Οκτωβρίου. Το Nissan Hyper Punk, με ένα λειτουργικό και κομψό στυλ αμαξώματος, είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό συμπαγές crossover που απευθύνεται σε δημιουργούς περιεχομένου, influencers, καλλιτέχνες και όσους εστιάζουν στο στυλ και την καινοτομία. Προσφέροντας απρόσκοπτες συνδέσεις μεταξύ του εικονικού/φυσικού και του εσωτερικού/εξωτερικού κόσμου, το Nissan Hyper Punk ως ένα crossover της επόμενης γενιάς εμπνέει την προσωπική έκφραση σε όλους τους κόσμους. Το σύστημα Vehicle-to-Everything (V2X) του concept διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να φορτίζουν τις συσκευές τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ενώ παράλληλα να μοιράζονται την ενέργεια του οχήματος με φίλους σε διάφορες εκδηλώσεις.

Στο εσωτερικό, στοιχεία σε στυλ origami αντικατοπτρίζουν τον ιαπωνικό σχεδιασμό και δημιουργούν έναν εσωτερικό χώρο όπου το ψηφιακό και η τέχνη συνδυάζονται. Για παράδειγμα, οι ενσωματωμένες κάμερες μπορούν να απαθανατίσουν το τοπίο γύρω από το αυτοκίνητο και να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να το μετατρέψουν σε σκηνικά στυλ manga ή σε γραφικά μοτίβα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού. Οι εικόνες μπορούν στη συνέχεια να προβληθούν σε μια οθόνη τριών πάνελ η οποία είναι τοποθετημένη γύρω από τον οδηγό στο πιλοτήριο, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η πραγματικότητα και ο κόσμος του metaverse συγχωνεύονται. Σχεδιασμένη ως ένα κινητό δημιουργικό στούντιο, η καμπίνα παρέχει απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές των επιβατών, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες ή να δημιουργούν εν κινήσει. Με βιοαισθητήρες AI, το Nissan Hyper Punk concept μπορεί να ανιχνεύσει τη διάθεση του οδηγού και να επιλέξει αυτόματα τη σωστή μουσική και φωτισμό, ενισχύοντας την ενέργεια και τη δημιουργικότητα του οδηγού.

Με εξωτερική αισθητική που ορίζεται από πολύπλευρες και πολυγωνικές επιφάνειες, το Nissan Hyper Punk ξεχωρίζει από το πλήθος, ιδιαίτερα χάρη στους τόνους στην ασημί βαφή που αλλάζουν ανάλογα με τη γωνία θέασης και την πηγή φωτός. Η ανώτερη αεροδυναμική απόδοση και το τολμηρό στυλ, που έρχεται σε αντίθεση με τη μινιμαλιστική σχεδίαση, αντιπροσωπεύουν την επιθυμία του χρήστη για προσωπική έκφραση και προβάλλουν την προοδευτική προσέγγιση της Nissan για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και σχεδίων. Η στιβαρή σχεδίαση με προεξοχές και μεγάλους τροχούς 23 ιντσών καθιστά αυτό το concept  ιδανικό, τόσο για οδήγηση στην πόλη, όσο και εκτός δρόμου. Οι προβολείς και τα πίσω φώτα τονίζουν τα πολυγωνικά σχήματα και ενσωματώνονται στην επιφάνεια του αμαξώματος, τονίζοντας περαιτέρω αυτό το μοναδικό όχημα.

Prev Post Volvo – Δημιουργεί νέο υπερσύγχρονο κέντρο δοκιμών λογισμικού στη Σουηδία
Next Post Δίλιτρος, “πράσινος” και με 410 ίππους!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook