Η Subaru βάζει το “Sport” στην βιώσιμη κινητικότητα

Η Subaru βάζει το “Sport” στην βιώσιμη κινητικότητα

Η Subaru έχει απογοητεύσει πολλάκις στο παρελθόν τους οπαδούς της με concepts τα οποία δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο μοντέλο παραγωγής ή με μοντέλα παραγωγής που βασίζονταν σε εντυπωσιακά concepts αλλά έχασαν τον χαρακτήρα τους κατά την μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο. Ελπίζουμε όμως ότι το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο επερχόμενο Japan Mobility Show δεν θα ανήκει σε κάποια από τις προαναφερθείσες κατηγορίες. Ο λόγος για το Sport Mobility Concept που είναι προγραμματισμένο να κάνει την πρεμιέρα του σε δύο εβδομάδες στο Τόκιο ως “η έκφραση της απόλαυσης που προσφέρει η Subaru στην εποχή του εξηλεκτρισμού”.

Η ιαπωνική εταιρία καταφέρνει να μην παρέχει καμία επιπλέον πληροφορία για το πρωτότυπο coupe που θα δούμε σε μερικές ημέρες. Το μόνο που έχουμε είναι μία σκοτεινή εικόνα που δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από τα εξαιρετικά λεπτά φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστική LED υπογραφή, το φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρίας στο καπό και τους τετραγωνισμένους θόλους. Από εκεί και πέρα, η Subaru δηλώνει κατηγορηματικά ότι το concept κινείται χάρη σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο που “φέρνει στο νου την εξέλιξη των αξιών” της εταιρίας και δεν γνωρίζουμε αν αυτό το πρωτότυπο προορίζεται για να μας προετοιμάσει για την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών μοντέλων της Subaru, μία γενιά όπου το πάθος για το αυτοκίνητο μπορεί να συνυπάρχει με έννοιες όπως η βιωσιμότητα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με λίγα λόγια αν το Sport Mobility Concept προορίζεται για να περάσει στην παραγωγή ή αποτελεί απλά ένα είδος… έκθεσης ιδεών.

Κατά τα άλλα, από το περίπτερο της Subaru στο Τόκιο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η τρέχουσα γενιά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας με προεξέχον το ηλεκτρικό Solterra αλλά και υπάρχουσες ή νέες εκδόσεις των Levorg, Forester και Crosstrek.

Prev Post Η Mitsubishi “παίζει” με την ιδέα ενός minivan εκτός δρόμου!
Next Post Νέο Transit Custom – επανάσταση στην κατηγορία των van ενός τόνου
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook