Η Honda εστιάζει στα SUV!

Η Honda εστιάζει στα SUV!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η γκάμα της Honda αποτελείται από 5 μοντέλα εκ των οποίων τα 2 είναι SUV – το HR-V και το CR-V. Σύντομα, θα προστεθούν στην οικογένεια άλλα δύο μοντέλα, το ZR-V και το e:Ny1, αμφότερα SUV ενώ το τελευταίο είναι και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της στην κατηγορία. Είναι σαφές λοιπόν ότι η ιαπωνική εταιρία ρίχνει το βάρος της στα SUV και παρότι οι πράξεις αποδεικνύουν τις προθέσεις της Honda, η επικεφαλής της Honda Αγγλίας Rebecca Adamson, επιβεβαίωσε την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί η μάρκα στο προσεχές μέλλον.

Δεν θα υπάρξουν επιπλέον μοντέλα στο μέγεθος του Honda E. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα.

Δήλωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας στο περιθώριο της παρουσίασης του ολοκαίνουριου e:Ny1 πού αλλού, στη Νορβηγία όπου τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα διαπρέπουν χάρη στην φιλοσοφία του αγοραστικού κοινού και τις επιδοτήσεις/κίνητρα που προσφέρονται. Η Adamson πάντως πιστεύει ότι η Honda βρίσκεται σε μία υγιή θέση καθώς η γκάμα της εταιρίας μπορεί να είναι μικρή και αυτό ενδεχομένως να της κοστίζει σε λίγες, ειδικές περιπτώσεις αλλά είναι πολύ νέα αφού το παλαιότερο μοντέλο της Honda αυτή τη στιγμή στην αγορά λανσαρίστηκε πριν από 3 μόλις χρόνια. Ακόμα δεν έχουμε προλάβει να δούμε το πρώτο facelift και αυτό θα αποδειχθεί ευεργετικό όχι μόνο τώρα αλλά και στο προσεχές μέλλον αφού η Honda έχει δηλώσει ότι δεν έχει αργήσει με τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της αλλά συμβαδίζει με την ανάπτυξη των υποδομών.

Εν τω μεταξύ, αργότερα μέσα στη χρονιά θα ανοίξουν οι παραγγελίες για το Honda e:Ny1 που αφού ξεπεράσεις το αρκετά άκομψο όνομα, προσφέρει 204 ίππους και 310 Nm ροπής χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος είναι τοποθετημένος στον εμπρός άξονα και αυτονομία της τάξης των 412 χιλιομέτρων χάρη στην μπαταρία των 68.8 kWh που βρίσκεται κάτω από το πάτωμα. Οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τις αρχές του 2024.

Prev Post Η Skoda προσφέρει LED Matrix τεχνολογία στα Kamiq και Scala
Next Post Και το όνομα αυτής, Alfa Romeo 33!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook