Αύριο η πρεμιέρα της νέας BMW X2

Αύριο η πρεμιέρα της νέας BMW X2

Η αναμονή τελείωσε. Αύριο, 11 του Οκτωβρίου του 2023 θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της η νέα γενιά του entry-level SUV-coupe της BMW και όπως έκανε γνωστό η γερμανική εταιρία με το τελευταίο teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα, ανάμεσα στο βασικό μοντέλο και την αμιγώς ηλεκτρική iX2 που θα αποτελούν την οικογένεια της νέας X2, θα υπάρχει και η “M35i xDrive” έκδοση για εκείνους που θέλουν το sports λίγο πιο τονισμένο στο Sports Activity Coupe τους.

Η ίδια η BMW υπόσχεται ότι η νέα X2 θα είναι “ακόμα πιο ξεχωριστή” και το video μας δείχνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της X2 M35i xDrive που αθροιστικά, συνθέτουν μία ιδιαίτερα… επιθετική εικόνα. Στο εμπρός μέρος, το καπό με τις έντονες πτυχές και η μεγάλη, φωτιζόμενη γρίλια με τα οριζόντια, αραιά τοποθετημένα διαχωριστικά επιτρέπουν τον άμεσο διαχωρισμό της κορυφαίας έκδοσης από τις υπόλοιπες ενώ στο πλάι οι καθρέπτες με τα νέα, μαύρα καλύμματα και οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος με τις “M” δαγκάνες των φρένων να ξεπροβάλλουν δειλά μέσα από τις ακτίνες συνεχίζουν την διαφοροποίηση της M35i xDrive. Στο πίσω μέρος δε, ξεχωρίζει η μεγάλη αεροτομή όχι στο τελείωμα της οροφής αλλά στην βάση της και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης εκατέρωθεν του faux-διαχύτη.

Προς το παρόν δεν έχουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά, αλλά η BMW αποκαλύπτει ότι η X2 M35i xDrive θα “εντυπωσιάζει με 300 άλογα” και πως θα ολοκληρώνει το σπριντ στα 100 km/h σε μόλις 5.4 δευτερόλεπτα. Παρότι δεν αναφέρεται από πού θα πηγάζουν αυτά τα νούμερα, η λογική λέει ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνώριμος 4-κύλινδρος, δίλιτρος turbo βενζινοκινητήρας της μάρκας, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων όπως και στην αντίστοιχη X1 και το σύστημα τετρακίνησης xDrive όπως υποδηλώνει το όνομα του μοντέλου. Μέρος του standard εξοπλισμού θα είναι βεβαίως και η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη “M” ανάρτηση αλλά το iDrive 9 σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που λογικά, θα βρίσκουμε και στις υπόλοιπες εκδόσεις της X2. Περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα έχουμε αύριο, οπότε μείνε συντονισμένος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Prev Post Mazda – Παρελθόν, παρόν και μέλλον συναντιούνται στην ιαπωνική αισθητική
Next Post QJ MOTOR FORT 350 – ‘Ηρθε
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook