Η Mercedes «το έχασε» και έκλεισε μία πραγματική G-Class σε ρητίνη!

Όσο περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της ολοκαίνουριας Mercedes-Benz G-Class, μάθαμε ότι η γερμανική εταιρία θα έχει ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον έκθεμα στην είσοδο της έκθεσης του Detroit. Ένα έξυπνο τέχνασμα για την προβολή του αυτοκινήτου και την υπογράμμιση της σχέσης του νέου μοντέλου με το κλασικό. Ένα γιγαντιαίο και επιβλητικό μπλοκ ρητίνης που εμπεριέχει μία ολόκληρη και άκρως πραγματική G280 GE από το μακρινό 1979.

Ναι, η Mercedes-Benz έχει μπει σε πλήρες «Jurassic Park mode» όσο προετοιμάζεται για το ντεμπούτο της νέας G-Class και ενώ το εν λόγω τρικ  έκανε την εμφάνιση του σε ένα από τα πρώτα teasers της γερμανικής φίρμας, αυτή αποφάσισε να το φέρει στη ζωή στο Detroit. Το έκθεμα της Mercedes ζυγίζει κάτι παραπάνω από 44 τόνους (!!!) και όπως είπαμε, εμπεριέχει μία G-Class του 1979 ενώ για την κατασκευή του, χρειάστηκαν 90 ημέρες κατά τις οποίες το μπλοκ «ψήλωνε» κατά 3 εκατοστά περίπου κάθε ημέρα! Εν τέλει, μετράει 5.5 μέτρα σε μήκος, 2.55 μέτρα σε πλάτος και 3.90 μέτρα σε ύψος και όταν η έκθεση του Detroit κλείσει τις πόρτες της, το έκθεμα θα «πακεταριστεί» και θα ταξιδέψει σε άλλες αγορές, παρέα με την ολοκαίνουρια G-Class.

Περισσότερα για το νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρίας δε, παρά την πρόσφατη αποκάλυψη μέσω διαρροών, θα έχουμε σε λίγες ημέρες, όταν αυτό κάνει το ντεμπούτο του στην αμερικανική έκθεση.

Απάντηση