Η Honda θα παρουσιάσει το νέο Odyssey minivan στο Detroit

Το Honda Odyssey είναι ένα minivan που τα τελευταία χρόνια δεν λέει να φύγει από την λίστα με τα best sellers στην κατηγορία του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φρεσκαριστεί. Ο «νέος» της κατηγορίας (Chrysler Pacifica) έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και αυτό δεν οφείλεται μόνο στη νιότη του. Έτσι, η Honda ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Odyssey στην έκθεση του Detroit τον ερχόμενο Ιανουάριο και πιο συγκεκριμένα, στις 9 του μήνα.

Η Ιαπωνική εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο. Τα μοναδικά στοιχεία που έχουμε, είναι το σκίτσο που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία και ένα απόσπασμα από το δελτίο τύπου που κάνει λόγο για «νέα τεχνολογία κινητήρων, σοφιστικέ σχεδιασμό και πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών».

Όμως η Honda έκανε κάτι εξαιρετικά συμπαθητικό στην καμπάνια προώθησης του νέου minivan. Το «επαγγελματικό» σκίτσο, συνοδεύουν ζωγραφιές των παιδιών μελών της ομάδας εξέλιξης του Odyssey στο Ohio των Η.Π.Α. Γιατί minivan = παιδιά. Δυστυχώς όμως, η ενσωμάτωση των ιδεών των παιδιών είναι δύσκολη αφού όπως λέει η ίδια η εταιρία «παρουσιάζουν διάφορες προκλήσεις οπότε απαιτούνται περισσότερες δοκιμές». Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Odyssey στις αρχές του νέου έτους.

Απάντηση